Namn:Annelie
Ålder: 30 år
Stad: skåne
Största intresset: Måla, mode, promenader och skriva dikter ♡
Om mig

nightmare

ja happ söndag idag å dessutom mors dag..har grattat mamma med sms tycker det är en löjlig dag samma med farsdag...det borde vara lika för alla å även firas en barns dag...aja det är som det blir. jag har alla fall försökt gratulera min mamma..orkar inte ringa å dåååå e de bra med sms ;)
 
jag har bara sovit å duschat i dag...tagit det väldigt lugnt efter min mardröm jag hade i natt vaknade flera gånger men fastnade i samma dröm...det var inte alls kul...usch en tecknad tjej som blev till liv när natten kom o hon var riktigt otäck..jagade alla å körde dessutom med motorsåg.styckade upp alla hon fick tag i till små bitar. usch! :S

jag blev kär i honom

fy vad jag är trött å seg idag pallar inte mkt har legat i sägen ända tills nu kl 18 ca.pallar knappt ens att blogga men jag gör ett inlägg ändå....såååå får det bli som det blir ;) ja vill bara krypa ner i sängen igen hos mina två kompisar fabian å konrad lägger upp en bild på dom senare idag eller imon orkar ej just nu. Fabian fick jag av mamma förrra året när jag fyllde år å konrad har jag köpt på netto...ur gullig är han...hans söta ögon..jag blev kär i honom ;)
 

todays outie :)

dock lite suddig visst....ops :P
★ ♥ ♚ ♥ ★