Namn:Annelie
Ålder: 30 år
Stad: skåne
Största intresset: Måla, mode, promenader och skriva dikter ♡
Om mig

help me !

hallå hallå alltså det är riktigt hemsk en stor pina för mig att gå ensam ute..i alla fall på min insida. jag känner ett stort tryck från höger sida precis som om jag hade någon brevid mig som tryckte mig på armen. det är jätteläskig känsla...jag går oftast längst in på trottoaren.det är inte inbillning för det är sant..lika sant som jag heter Annelie! när jag mår dåligt exempelvis sover länge då är min känsla extra stor å ja håller mig inomhus precis som idag.fast jag var ändå ute en halvtimme ca i eftermiddag å då kunde jag knappt gå för trycket var enormt.usch säger jag! varför ska jag ha detta besvär? vad har jag gjort för att förtjäna detta? är det min asperger? vad tror ni? hjälp mig!
 
 

the life dag 3/7

Det svenska livet flaggar för kungen.han fyller år idag dessutom är det valborg då vi firar att våren har kommit.då är det visst lagligt att elda! !Vad har en maj brasa med våren att göra?
Totalt ointresserad! !!!
 

suiced?

mår inte så värst vidare okej i kväll...har ångest å värk ingen bra kombo :*( men men tänker inte detta låta mig styras i afton mer än vad det redan har gjort..jag vill inte vara bekymrad..det är det som skapar min oro/ångest.
när ska jag få känna frihet ge mig ett liv utan problem? då hade jag mått tipp topp fast det hade jag ej gjort jo om någon doktor kunde trolla bort min värk.då hade livet varit så mkt enklare jag har fått en tid hos läkaren reumatulog...jag hade för 7 år sedan. den 25 maj nästan en hel månad till......just nu så skulle jag bara vilja hoppa framför tåget....men nä då åker jag bara in till avdelningen igen å det vill jag inte! det ska alltid vara sååå stort det här med självmord visst det är stort men varför är det ingen som lyssnar på människors första varning. hade folk gjort såå då hade det sluppit bli såååå måånga suiced.
★ ♥ ♚ ♥ ★