Namn:Annelie
Ålder: 30 år
Stad: skåne
Största intresset: Måla, mode, promenader och skriva dikter ♡
Om mig

mina känningar

Mina känningar har blivit tankar ord ja tänker på är att en släkting till mig väntar barn o jag ser/känner att det kommer hända i dag eller i mon. Tänk om jag får rätt då blir jag både rädd o glad hoppas allt går som en dans håller mina tummar allt jag kan nåja nu vet både ni och jag vad mina känslor känner adois amigo!

pappa på tv

Så här är det en torsdagkväll för inte så länge sedan hade ja samma känsla som ja har nu att något ska hända inom kort.jag vägrade se ett program om misskötta djur kl var då 21 när klockan blev 21.15 var de något som sa att jag skulle se det där programmet det kändes i hela kroppen att ja skulle se programmet och det blev så. Ja gick till soffan o la mig startade tv och 5 min senare var min pappa med på tv lite lustigt att jag kände det på mig tänkmom jag inte hade lyssnat på mitt inre då hadde ja missat pappa på tv. Tänker mkt på denna händelse hur ja kunde vet det är ja synsk eller vad? Känner mig som ett stort frågetecken.hmm...ja så är livet.kram

lördag o nallebjörn

Hej idag känns d som lördag. Vet inte varför men det bara känns så.en jobbig känsla har jag i kroppen typ att något ska hända det känns i magen och oro i kroppen.
häromm natten drömde jag att jag fick en pärlplatte nalle av en personal. På morgon berättade ja för denna personal att ja drömt om honom o att han gjorde en nallebjörn till mig. Sedan i verkligheten blev det att ja fick nallebjörnen av honom som han gjorde i pärlor. Så nice!
 
★ ♥ ♚ ♥ ★