Namn:Annelie
Ålder: 30 år
Stad: skåne
Största intresset: Måla, mode, promenader och skriva dikter ♡
Om mig

är glad idag

hej är glad idag har blivit vän med en ovän som jag inte ångrar ett dugg. väldigt trevligt att prata med dig igen =) LYCKLIG!  jag hoppas vi kan vara vänner förevigt. tills döden skiljer oss åt?
 
har även hunnit med att besöka Vedema och fikan bestod av pizzabullar med varm choklad. väldigt gott jag var med P och B från  öppenvården eftersom ingen av mina kontaktmän kunde hänga med eller jobbade när vi skulle iväg..
 

en repris på YUMMI YUMMI!

Va ni ute och blev blåsta när stormen Simone slog till?
Jag höll mig inomhus allafall.haha! kom på den ;)
 
Nog om orkanen jag och B har bakat pizza bullar. Det började med att vi åkte till affären med en annan personal som oxå skulle dit och väl inne visade jag vad jag köpt i julklapp till mamma o syrran (tänker inte skriva det här om ni råkar läsa mitt inlägg:)
 
Nåja jag och b handlade vidare och därefter begav vi oss av mot avd. och jag fick käka lunch direktr. det blev tortilla med annanas,gurka,tomat,ost och tomatsås super gott =) !!!!!!!! 
 
Efter matren så blev det bullbak pizzabullar. vi gjorde en med tomatsås, veg.bacon, paprika , ost , samt organoblev YUMMI YUMMI och därefter blev det att vi gjorde en sats till men med annanas, paprika, , ost,  tomatsås och fetaost samt organo. det blev en repris på YUMMI YUMMI ;)

OKTOBERTÅRTA

I går blev det överraskningsfika med oktobertårta. I den hade vi nötbotten och sedan persikor grädde samt hallon jätte mumsigt. mums  tårtan  blev lyckad . När jag och b var i affären så köpte vi en stor burk persikor och en lite burk (trodde vi)  och när B och jag var tibaka så¨när b kollade kvittot så märkte hon att det var aprikoser vi köpt. men det gick lika bra att ha på Oktobertårtan jag tänkte dela dom men det blev hela aprikoser på kakan. YUMMI!
så här blev kakan  --->
 
 
 
 
 
★ ♥ ♚ ♥ ★