Namn:Annelie
Ålder: 30 år
Stad: skåne
Största intresset: Måla, mode, promenader och skriva dikter ♡
Om mig

idag

lördag idag och njag har sovit ganska mkt dock inte hela dagen jag har varit på frigång härligt och sedan har jag gjort matlista till nästa vecka sedan har jag sätt lite på tv. jag såg bla. på jamie oliver 15 minuters maatlagning intresssant å se på tycker jag .
nåja detta var lite om min dag idag.

hur mkt har du gåttt?

torsdag idag och jag har gjort grejor helqa dagen .Det löste sig med kläderna och jag tog min vita kortärmad trölja med leopard leggins till. fick ideé´n av halens sida när jag surfade runt där.

frigången har jag gånger två 15 min . så idag har det blivit mkt gående först 15 min frigång sedan med personal ca 40 min och sedan ca 1 h med en annan i personalen och sedan en 15 min promenad gissa om attt jag är slut i benen. usch men härligt på msamma sätt ...inte massa stilla sittande.

Bowlingen gick svin dåligt jag förlorade hela skiten...

nä nu får vi tänka possitivt jag var och hämtade ett paket på posten idag som innehöll bla. en jumpsuit med tiger motiv...den är så mysig..
 

nepp nu får det räcka för idag ..ha de gott hur mkt har du gått?
tack för mig !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

frigång och kläder villken bra kombination ;)

onsdag idag och jag har mest sovit ....jag har fått reda på att jag har frigång nu 15 min men jag vet inte om det är en gång eller två gånger men hur som helst så är det ett steg i rätt riktning. jag hoppas  jag får flytta snart och då vill jag bo i s-hamn. hoppas det kommer fungera bättre än vad det har gjort tidigare men det tror jag det kommer göra..........I wish !
 
i mon blir det bowling ser framemot det men jag vet inte vad jag ska ha på mig jag får se vad det blir ...allting bara snurrar runt i huvudet....gällande kläder. har för mkt helt enkelt men det är kul med kläder oxå för jag får en ny look varje gång jag bytar. :D
★ ♥ ♚ ♥ ★