Namn:Annelie
Ålder: 30 år
Stad: skåne
Största intresset: Måla, mode, promenader och skriva dikter ♡
Om mig

datan

mötet igår med mamma var si så där det var ändå en ok träff. vi pratade och spelade kort 10-5 till mig! yeah :D oxå fick jag min data fy fan vad långt tid det ska ta o komma igång med den.jag höll på med allt bara för o få datan att starta började vid halv 7 och höll på med att starta möget till ca kvart i 10. lyckades få igång datan en gång typ 1 min sedan hängde den sig......e så sur på möget :( ....vad är problemet? 
 
men än så länge fungerar den hoppas inte datan lägger av eller hänger sig då blir jag irriterad!

ska det vara en bloody mossan?

när jag vaknade imorse så var det blodfläckar i sängen och på kudden. det visade sig vara näsblod. ganska konstigt tycker jag först svimmar man två dagar och den tredje får man näsblod...aja men det är kanske bara jag som är lite nojig och fundersam på om det har någon koppling till varandra?nog om detta nu till följande...... 
 
......jag sminkade mig lite idag fast ingen sa något till mig men det syntes inte så mkt men jag fick svidande i fransarna och valde att ta bort sminket. jag tar väck mitt make up med olja. fett löser upp fett! får se om jag ska fixa mig när mossan kommer på besök. det ska bli trevligt hon är välkommen hit!
 
ska de vara en bloody mossan? haha ;)
 
 
not my picture! it´s look nice=)
 
 
 
 
 

ett litet inlägg!

Då var denna dagen nästan slut ett par timmar till bara. minns hur jag imorse svimmade i badrummet två gånger fy fan vad läskigt det var usch och igår morse svimmade ja en gång. undra vad det beror på antagligen mitt ätande som inte fungerar så bra men jag får jobba hårt på det. hoppas inte jag svimmar i morron.
 
nu till något possitivt jag ska få hit min egen data mamma kommer med den på onsdag.yeah! =)
★ ♥ ♚ ♥ ★