Namn:Annelie
Ålder: 30 år
Stad: skåne
Största intresset: Måla, mode, promenader och skriva dikter ♡
Om mig

jag mår inte bra av högfärdighet!

jag mår inte bra ..min mage e kass och jag har möra tankar bla. självskadebeteende. jag sitter ensam på mitt rum. alla andra umgås med varandra utanför min dörr. jag hör skratt och jag hör skrik emellanåt. jag hoppas detta helvetet tar slut snart.
 
i morse sa jag hej till en tjej som satt och vänta på morgonmöte men hon sa inget tibaka.högfärdigt!
 
när vi var på netto och handla så var det en tjej som hade köpt ett kramdjur en åsna och hon sa högt vad ska han heta och då kom jag på elliot och hon jag det ska han heta. tjejen sa inte ens tack för namnet. så högfärdigt!
 
efter netto så lagade jag mat pizza en liten margerita och en annan tjej ställde in varor i kylen och när hon gick så stängde hon dörren ..men efter ett par sekunder öppnade hon den igen och sa förlåt och denna tjejen har jag lite kontakt med men inte lika mkt som innan det kom en annan tjej!
 
jag känner mig så utfryst så det inte är sant....vill inte, orkar inte mer och personalen vet inget!
jag orkar inte prata om all mobbing och högfärdighet är så trött på det så jag kräker! nej det ska jag inte göra men det känns så ...usch ja ryser!

bästa nyheten!

är glad i dag fick den bästa nyheten på länge jag ska tibaka till H i nästa vecka någon gång vet inte när. jag hoppas det blir rätt fort för jag trivs verkligen inte här. det är så dåligt. jag mår inte bra. jag bara sover och är mest på rummet ser på  tv o så där. jag hoppas allt kommer gå bra i H nu när jag ska dit igen tredje gången gillt ;)
 
ha de gott

ett utbrott i vardagsrummet

 
i onsdags kväll fick ja ett utbrott i vardagsrummet jag hann välta  3 stolar och 3 bord innan personalen grep tag i mig jag var så jävla förbannad. jag fattar inte riktigt var det  kom ifrån det kom tankar som sa att jag skulle riva ner hela rummet så det syns att jag blir arg. har svårt för att  gå o säga nu e jag arg det ger inte samma effekt som att röja hela vardagsrummet.
jag måste hinna en annan strategi att få ut min illska på så jag ej hamnar i bältessängen den är inte kul hade en lampa som lös mig rakt i  huvudet så jag kunde ej vila. jag skrek släk lampan i säkert en kvart och blev tyst därefter släkte dom lampan snacka om trög a. hade lampan släckts direkt så hade jag sluppit skrika och störa andra patienter.
innerst inne har jag ett hjärta förgyllt utav 24 karat guld!
 
★ ♥ ♚ ♥ ★